καπακια 4χ4 - An Overview

Wiki Article

Απωθητική Συσκευή Υπερήχων Τρωκτικών Και Ηλεκτροσόκ Για Αυτοκίνητα Και Τροχόσπιτα

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

Κουκούλες Προστασίας (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

Ένα σύστημα τετρακίνησης μπορεί να προσφέρει πιο ασφαλείς μετακινήσεις, σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης. Παράλληλα όμως αυξάνει το κόστος κτήσης και το κόστος χρήσης για τον τελικό χρήστη.

 Κλειδώνει το τιμόνι και τα πετάλ.Υψίστης ασφαλείας, κατασκευασμένο από ατσάλι με πλαστική κάλυψη. Για όλες τις διαστάσεις τιμονιού, χάρη στον πρ..

Συναγερμοί Αυτοκινήτου / Μοτοσυκλέτας (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτο..

Εφόσον έχω περάσει αυτό το στάδιο τότε και μόνο τότε θα μπω στη διαδικασία για την εύρεση και αγορά των κατάλληλων αξεσουάρ.

Διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης: Τα διαφορικά αυτά έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν μεγαλύτερη ροπή στους τροχούς με την μεγαλύτερη πρόσφυση, περιορίζοντας την διαφορά ταχύτητας των ημιαξονίων.

Στη βασική έκδοση η καρότσα είναι επίπεδη πλατφόρμα με κάγκελο μπρος-πίσω. Διατίθεται με ανοιγόμενα μεταλλικά ή ξύλινα συρταρωτά παραπέτια, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί οποιαδήποτε τροποποίηση ανάλογα με την ανάγκη κάθε διαφορετικής εργασίας. Ανατρεπόμενη καρότσα

του αυτοκινήτου Γρήγορη τοποθέτηση χωρίς τρυπήματα και μετατρ..

Εμφάνιση καλαθιού Το καλάθι αγορών είναι άδειο! Εμφάνιση καλαθιού Ολοκλήρωση Αγοράς

Φιλτροχοάνες / Φίλτρα Ελεύθερης Ροής / Κιτ Εισαγωγής / Σκούπες (κατά Μάρκα και Τύπο website Αυτοκινήτου)

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Report this wiki page